2018-2019 Güz Yarıyılı II.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Başvuruları hk.

2018-2019 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans e-Başvuruları hk.

Başvurular tamamen elektronik ortam üzerinden gerçekleştirilmekte olup, e-Başvuru tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

Program Türü

e-Başvuru Başlangıç Tarihi

e-Başvuru Bitiş Tarihi

Değerlendirme Esasları

Giriş Sınavı

Tezsiz Yüksek Lisans

19 Haziran 2018, Saat 00.00

13 Temmuz 2018, Saat 15.00

Lisans ağırlıklı not ortalaması

Sınav yapılmayacaktır

Kayıt yaptırıp kendi isteği ile kaydını sildiren /iptal ettiren öğrencilerin ücret iadesi yapılmamaktadır.

KONTENJAN BİLGİLERİ

2018-2019 Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans Kontenjanları için tıklayınız.

KATKI PAYI ÜCRETLERİ

Katkı Payı Ücretleri için tıklayınız.

ÖNEMLİ HUSUSLAR

-Giriş Sınavı Yapılmayacaktır.

-Başvurular tamamen elektronik ortamda alınacak olup, başvuru esnasında herhangi bir belge girişi gerekmemektedir.

-Not sistemi 4’lük sisteme göre olan adaylar, yüzlük sistemde not girişi yapmaları halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır

-Başvurunuzu onayladıktan sonra değişiklik yapamazsınız. Eğer başvurunuzda değişiklik yapmayı düşünüyorsanız "taslak" olarak kaydedip, ilgili başvuru tarihleri arasında değişiklik yapabilirsiniz. (Eğer başvurunuzu "taslak" olarak kaydetmişseniz, başvuru periyodu bitmeden kullanıcı onayı vermeyi unutmayınız.  Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır)

-Başvuru yaparken lütfen doğru ve güncel bilgilerinizi (e-posta, telefon vs.) yazınız. Enstitümüz; öğrenciliğiniz süresince sizinle iletişimi bu kanallar vasıtasıyla sağlayacaktır.

-Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar; e-başvuru esnasında girilen bilgileri belgeleriyle ibraz etmelidir. İstenen belgeler kayıt esnasında ibraz edilmezse veya belge üzerindeki bilgiler ile e-başvuru esnasında girilen bilgiler birebir uyuşmazsa kayıt hakkı iptal edilir.