Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan ders/ dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimiz hk.

Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan ders/ dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimiz hakkında duyuru

-          Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında kayıtlı olup normal öğrenim süresi içerisinde ( 1 yıl / 2 yarıyıl) derslerini / dönem projesini tamamlayamadığından mezun olamayanların,   GSİS Otomasyon Sistemi üzerinden öğrenim ücretlerini ödemeleri ve ders kaydı yapabilmeleri için bu dönem için seçecekleri  ders / dersler / dönem projesi ( Ders / Proje adı belirtilerek) ödeme için bankaya gitmeden önce 15 Eylül - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında e-posta ile  harcbirimi@yildiz.edu.tr adreslerine bildirmeleri gerekmektedir. Bu işlem sonrası ödeme yapılacak miktar Harç Bürosu tarafından belirlenecek ve ödenecek miktar ilgili banka sistemine işlenecektir.

-          Ödemeler Online yapılacağından ödeme bilgilerine ilişkin dekontların Harç Bürosuna teslimine ilişkin herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

-          Dönem projesi ‘’ 0 ‘’ kredi olup  2 saat olarak ücretlendirilmektedir.

-        Tezsiz katkı payı ücretleri için tıklayınız.