İkinci bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı öğrenciler hk.

Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift anadal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları, öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır kararı gereğince,

İkinci bir yükseköğretim programına kayıtlı olan öğrencilerimizin ilk kayıt yerlerinden (Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Fakülteleri dahil) kayıtlarını sildirmedikleri tespit edilmiştir. Öğrenci belgesi alma, kayıt sildirme işlemleri  ve mezuniyet işlemlerinizde eski borç ödemeleri tahsilatı yapılacaktır. Şayet kayıtlı olduğunuz ikinci yükseköğretim programına devam etmek istemiyorsanız 2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında tarafınıza katkı payı borcu çıkmaması için 28 Aralık 2018 tarihine kadar kayıtlı olduğunuz ikinci yükseköğretim programından kaydınızı sildirmeniz gerekmektedir.