Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimizin dikkatine

Tezsiz yüksek lisans programımıza 2018-2019 güz yarıyılı kayıt olan öğrencilerimiz 2. dönem taksitlerini on-line başvuru sistemi üzerinden yapabilirler. Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan ders/ dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimiz hakkında duyuru

Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında kayıtlı olup normal öğrenim süresi içerisinde ( 1 yıl / 2 yarıyıl) derslerini / dönem projesini tamamlayamadığından mezun olamayanların,   GSİS Otomasyon Sistemi üzerinden öğrenim ücretlerini ödemeleri ve ders kaydı yapabilmeleri için bu dönem için seçecekleri  ders / dersler / dönem projesi ( Öğrenci numarası ve  Ders / Proje adı belirtilerek) ödeme için bankaya gitmeden önce 28 Ocak – 22 Şubat 2019 tarihleri arasında e-posta ile  harcbirimi@yildiz.edu.tr adreslerine bildirmeleri gerekmektedir. Bu işlem sonrası ödeme yapılacak miktar Harç Bürosu tarafından belirlenecek ve ödenecek miktar ilgili banka sistemine işlenecektir.

Ödemeler Online yapılacağından ödeme bilgilerine ilişkin dekontların Harç Bürosuna teslimine ilişkin herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Dönem projesi ‘ 0 ’ kredi olup  2 saat olarak ücretlendirilmektedir.