6. Yarıyılda Olan Yüksek Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

6. yarıyılında olup tez savunma sınavından başarılı olan yüksek lisans öğrencilerimizin tez son (savunma sonrası) teslimlerini 26 Ağustos 2019 Pazartesi gününe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar son teslim işlemlerini henüz gerçekleştirmeyen öğrencilerin kayıtları silinecektir. Söz konusu öğrenciler, azami süreleri tamamladıkları için yeni dönemde ders seçimi ve harç ödemesi yapmamalıdır.

Daha önce tez savunma sınavına girip 3 ay düzeltme alan yüksek lisans öğrencilerimizin ilk savunma tarihinden itibaren en geç 3 ay içinde ikinci kez savunmaya girmeleri gerekmektedir. Yukarıda belirtilen 26 Ağustos 2019 tarihi, 3 ay düzeltme alan öğrencileri kapsamamaktadır. 3 ay düzeltme alıp ikinci savunma ve tez teslim işlemleri yeni döneme (02 Eylül 2019) sarkan öğrencilerin ders kayıt haftası içinde harç yatırıp Yüksek Lisans Tezi ve Uzmanlık Alan derslerini seçmeleri gerekmektedir.