Bildiri özetleri kabul edilen katılımcıların dikkatine

Aşağıda kongremizle ilgili önemli hatırlatmalar bulunmaktadır. İleride oluşabilecek muhtemel problemleri önlemek için lütfen okuyunuz.

· Kongreye katılım ücreti kişi başı 200 TL’dir. Ücret gönderimi için son tarih 18 Kasım 2019’dur. Kongre ücreti ödenmeyen çalışmalar kongre programına dahil edilemeyecektir. Ücret yatırıldıktan sonra havale/EFT dekontunun “ytusbekongre@gmail.com” adresine açıklama ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Havale/EFT dekontunun gönderilmemesi halinde yaşanacak aksaklıklardan Kongremiz sorumlu olmayacaktır.

·    Katılım ücretlerinin yatırılacağı hesap: Temel Eğitim Derneği; İş Bankası, Yıldız Teknik Üniversitesi Şubesi; IBAN: TR07 0006 4000 0011 3770 1273 04

·   Sunumu yapılmayan bildiriler için ücret gönderimi yapılsa dahi sertifikaları verilmeyecektir. Sertifikalar ve özet kitapçığı sunumun akabinde verilecektir.

·         Kongre 12-13 Aralık 2019 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Binasında yapılacaktır.

·         Konaklama ve ulaşımla ilgili organizasyon ya da desteğimiz bulunmamaktadır.

·         Kongremize tam metin gönderimi zorunlu değildir.

·         Özeti kabul edilen ve kongrede sunumu yapılan bildirilerin tam metinlerinin son gönderim tarihi 20 Aralık 2019’dur.

Saygılarımızla,