Lisansüstü Programlara Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizle İlgili Harç Ödemeleri Duyurusu

Farklı bir yükseköğretimde kaydı olmayan kayıt hakkı kazanmış Tezli Lisansüstü öğrencilerimiz katkı payı ödemesi yapmayacaklardır.

İkinci bir Tezli Lisansüstü kaydı olan öğrenciler kayıt hakkı kazanmaları durumunda önceki kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde kazandıkları programa kayıt yaptıramazlar.

Lisansüstü programlarımıza kayıt hakkı kazanıp Lisans, Ön lisans (Açık Öğretim Fakülteleri dahil ) kaydı olan öğrencilerimiz ilgili üniversitelerden kayıt silme işlemini yapmamaları durumunda kayıt sırasında katkı paylarını ödemek zorundadırlar. (Tezsiz yüksek lisans, Tezli 2.Öğretim, Lisans 2. Öğretim Özel / Vakıf Üniversitelerinde öğrenim görenler hariç)

Detaylı bilgi Harç birimi tarafından gerçekleştirilen ilgili duyuruda yer almaktadır. Lütfen dikkatlice okuyunuz.