2021-2022 Güz Lisansüstü (Doktora, Tezli YL, Tezsiz YL) Yedek Kayıtları ve Boş Kalan Kontenjanlar

2021-2022 Güz Yarıyılı Tezli ve Tezsiz Lisansüstü Programları Asıl Kayıtlar sonrası Boş Kalan Kontenjan Sayıları için tıklayınız.

LÜTFEN BU SAYFADAKİ TÜM AÇIKLAMALARI OKUYUNUZ.

TEZLİ Programlar YEDEK Kayıt ve Başvuru Takvimi

Tarih İşlem Açıklama
10 Eylül 2021 Cuma Yedekler İçin Boş Kalan Kontenjan Sayılarının İlanı Asil kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin bu tarihte enstitü sayfasındaki duyuruları kontrol etmeleri önerilir.
10 Eylül 2021 Cuma Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Başlangıcı Bu aşamada yedek kontenjan ile kayıt olmak isteyen öğrenciler program tercihlerini yapar ve aşağıda belirtilen belgeleri sisteme yüklerler.
13 Eylül 2021 Pazartesi Kayıt Olmak İsteyen Yedekler için Online Kayıt Evraklarının Sisteme Yüklenmesinin Bitişi: (Saat:12:00)
13-16 Eylül 2021 Yedek Kayıt hakkı kazananların evrak kontrolü

Bu aşamada öğrencilerin her hangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.
Belge yükleyip tercih yapan öğrenciler boş kalan kontenjan sayısı kadar üst sıradan başlayarak kayıt edilecektir.

Ancak (varsa) ikinci lisansüstü programdan kayıt silme işlemleri ve harç ödeme işlemleri bu aşamada yapılacaktır.

16 Eylül 2021 Perşembe Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Başlangıç Tarihi
21 Eylül 2021 Salı Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Bitiş Tarihi (Saat:16.00)

TEZSİZ Programlar YEDEK Kayıt ve Başvuru Takvimi

Tarih İşlem Açıklama
10 Eylül 2021 Cuma Yedekler İçin Boş Kalan Kontenjan Sayılarının İlanı Asil kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin bu tarihte enstitü sayfasını kontrol etmeleri önerilir.
Lütfen bu aşamada öğrenim ücreti ödemesi yapmayınız.
13-16 Eylül 2021 Enstitü Tarafından Evrakların Kontrolü Bu aşamada kayıt görevlileri yedek kontenjan kapsamında kayıt hakkı kazanan ve belgeleri tam olan öğrencilerin ön kontrolünü yapar,
ödeme yapılması için e-posta yolu ile iletişime geçerler.
Öğrenciler öğrenim ücretlerini yatırırlar.
16 Eylül 2021 Perşembe Boş Kalan Kontenjan Kadar Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananların İlanı Bu aşamada öğrencilerin her hangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Ancak 16 Eylül yedek kayıt hakkı kazananlar listesinde ismi olduğu halde kendisine e-posta gelmeyen öğrenciler öğrenim ücretlerini yatırırlar.

Belge yükleyip tercih yapan ve öğrenim ücretlerini zamanında yatıran öğrenciler boş kalan kontenjan sayısı kadar üst sıradan başlayarak kayıt edilecektir.
16 Eylül 2021 Perşembe Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Başlangıç Tarihi
21 Eylül 2021 Salı Yedek Adaylar için Kesin Kayıt Bitiş Tarihi (Saat:16.00)

03.09.2021 Tarihli duyurumuzda ilan edilmiş olan Tezli ve Tezsiz Lisansüstü Programlarının Asıl/Yedek Listeleri için tıklayınız

Asıl listelerde kayıt hakkı kazanmış olan adayların kayıt işlemleri tamamlanmıştır.

Yedek listedeki adaylar için online belge yükleme işlemleri başlamış olup belge yükleme işlemleri 13.09.2021 Pazartesi günü (Saat 12:00) sona erecektir. Yedek kontenjan hakkından kayıt olmak istediği programı seçen ve belge yükleme işlemlerini tamamlayan adayların kayıtları BOŞ KALAN KONTENJAN SAYISI KADAR üst sıradan başlayarak ÖN KAYIT yapılacak ve kesin kayıt hakkı kazananlar ilan edilecektirBu aşamadan sonra ikinci bir lisansüstü programda kaydı olmayan ve harç ödeme yükümlülüğü bulunmayan adayların kesin kayıtları yapılacaktır.

Harç ücreti ödeme işlemleri (tezli ve tezsiz), ikinci lisansüstü programdan kayıt silme işlemleri, BOŞ KALAN KONTENJAN KADAR kesin kayıt hakkı kazananların ilan  edilmesinden sonra yapılmalıdır.

Boş kalan kontenjan program tercihi ve belge yükleme kılavuzu için tıklayınız

Yedek kayıt için belge yükleme işlemler asıl kayıtlardaki gibidir. 2021-2022 Güz Dönemi lisansüstü programların kayıt takvimi, gerekli belgeler, ONLINE belge yükleme, kayıt işlemleri ve harç ücretleri hakkında detaylı bilgi ve bu işlemler sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda yer almaktadır:

TEZLİ PROGRAMLAR

TEZSİZ PROGRAMLAR

ÖNEMLİ: Lütfen bu süreç zarfında enstitü sayfasında yer alan duyuruları takip ediniz. Enstitü'ye gelmenize gerek bulunmamaktadır. Kayıt süreçleri çevrimiçi yapılmaktadır.

ÖNEMLİ: SANAT VE TASARIM fakültesine bağlı programların kayıtları Kışla Binası A-2016 nolu odada yüzyüze yapılacaktır. Adaylar ilgili belgeleri elden teslim edeceklerdir.