COVID-19 Küresel Salgını Sebebiyle Kayıt Dondurma veya Tez Aşamasında Olan Öğrencilerimiz için Ek Süre Talebi Hakkında

Enstitümüz tezli lisansüstü programlarına kayıtlı öğrencilerimiz ülkemizde yaşanan küresel salgın sebebiyle aşağıda yer alan, "COVID-19 Küresel Salgını Sebebiyle Kayıt Dondurma Talebi" veya "Tez Aşamasında olan Tezli Programlara Kayıtlı Lisansüstü Öğrencilerimiz için Ek Süre Talebi" seçeneklerinden kendilerine uygun olanı talep edebilirler. İlgili kurallar ve başvuru yolları aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

Detayların dikkatlice okunması ve adımların izlenmesi önem arz etmektedir.

Kayıt dondurma veya ek süre talepleri için başvurular 08 Mart 2021 tarihinde başlayacak olup 22 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir.

• COVID-19 Küresel Salgını Sebebiyle Kayıt Dondurma Talebi Adımları için tıklayınız.
  • Tez Aşamasındaki Öğrencilerimizin Ek Süre Talebi Adımları için tıklayınız.